English   |   Български   |   Пишете ни 
Регламент  Акредитация за журналисти  Акредитация за спонсори, гости и партньори
 
>> Международен София Филм Фест НА БРЕГА (Бургас) >> Международен София Филм Фест В ПЛОВДИВ
   
03.03. - 18:30,
Люмиер
Режисьор:  Джим Лофтъс
Оператор:  Антон Бакарски
Сценарист:  Джим Лофтъс
Продуцент:  Джим Лофтъс , Йън Маркард , Георги Марков
Музика:  Калоян Димитров
В ролите:  Коста Цонев , Алис Патън , Рос Маккол , Марина Сиртис , Уилям Хоуп , Георги Златарев , Валентин Ганев , Атанас Атанасов , Руши Видинлиев , Стефан Вълдобрев , Теодора Иванова , Илия Раев , Вежен Велчовски , Стефан Рядков , Александър Дойнов , Вълчо Камарашев , Майкъл Кори Дейвис
Продукция:  Топформ Студио
Специални премиери
Заекът на Ватанен
Размени
Танкер Танго

Размени
Trade Routes: Lost in the Exchange
Trade Routes: Lost in the Exchange
, 2007, 117 мин, цветен

Размени е политически трилър, който изследва цинизма на световния "бизнес с демокрацията" и коварните действия на американските тайни служби.

Александър Георгиев (76 год.) е прекарал 40 години като оперативен агент на Държавна сигурност. По време на комунизма Александър е спасил вече мъртвия баща на Григор Маринов от политическа чистка. Григор възприема Александър като свой чичо. Григор Маринов (30 год.) е политически вундеркинд – главен съветник на министър-председателя, изправен пред тежка предизборна кампания за втори мандат. Той трябва да набере средства и да разработи печеливша стратегия при народ, готов да гласува за друго правителство. Сара Дръкър (25 год.). Пет години след като е прекъснала следването си по право в университета “Йеил”, Сара е пратена в Американското посолство в София на своята първа постоянна задача като агент на ЦРУ. Тя бива обучавана на най-добрите методи за убеждаване на хората да предават страната си. Стен Рихтер (53 год.) е прекарал 30 години в американските тайни служби. Навремето отдаден на работата си и изключително ефективен, сега той е назначен за шеф на бюрото на ЦРУ в София. Това е неговата последна мисия преди пенсиониране. Тим Найт (35 год.) е американски политически консултант, който знае как да реши проблемите на министър-председателя – с пари за телевизионни реклами. Той би могъл да се идентифицира с фразата на Хънтър С. Томпсън: "Беше алчен живот и аз бях добър в него."

Какви са правилата в една политическа битка срещу демагози? Можеш ли да направиш нещо, за да я спечелиш? Ами ако бъдещето на страната ти е в опасност? Всичко ли е позволено? Ами ако "алчността за победа" съвпада с това да постъпиш правилно? Възможно ли е предателството спрямо една страна и нейното спасение да са едно и също нещо?

Джим Лофтъс
Джим Лофтъс идва за пръв път в България през 2003 г., за да продуцира телевизионни реклами за политически кампании. Сценарият на Размени се ражда като роман и разказва за преживяванията на Джим в период от повече от 20 години в американската президентска политика и международни политически кампании. Работил е като съветник в администрацията на Клинтън и като дипломат в Средния изток.
2007  Размени
© 2001 - 2007 продуцентска къща "Арт Фест" Концепция - created by